LET’S GET THIS PARTY STARTED

Daar zit je dan iedereen heeft gezegd dat je nu eindelijk een website moet hebben. Flitsend mobile-firstresponsivesea & seo optimized. Met koppelingen naar alle denkbare sociale media.

Klinkt geweldig en je hebt er eigenlijk wel zin in ook maar hoe begin je, wat moet je doen zoveel prikkels en niemand heeft een duidelijk antwoord. Allemaal zeggen ze iets anders omdat eigenlijk er geen “standaard” oplossing is voor iedereen.

De grootste vraag die je moet beantwoorden is wat wil je met een website bereiken? Wil je product(en) verkopen, wil je vooral laten zien hoe goed je ben in je vak of is het puur als opvang pagina voor reacties en beetje zichtbaar blijven.

Als je weet wat het doel is het vooral van belang om rustig te beginnen niet meteen alles willen doen. Te veel tegelijk kan vaak stranden na 1 of 2 weken omdat je vast loopt en je je veel te veel tijd kost.

CONTACT

Het is bijna lastig om ondertussen geen verbinding of link met elkaar te hebben maar mocht het toch zo zijn. Kijk dan hieronder voor een aantal manieren waarop wij contact kunnen maken.

MAIL

Stuur voor een email via marcel@subblicious.nl voor snel en duidelijke antwoord natuurlijk kan bellen of appen ook via 0618677315

SOCIAL

FacebookInstagramLinkedIN en soms zelf Twitter. Voor de meer sociale contacten.

KANTOOR

In het echt kan ook op het kantoor van de Harde Werkers. Een oud schoolgebouw aan de Sumatrastraat 201 te Leiden.