HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER

Okay dus je hebt nu een website waar je trots op ben. Druk aan gewerkt en een manier gevonden om deze bij te houden. Soms lukt het beter dan anders maar alles wat er op staat klopt.

Alleen waar zijn nu die beloofde bezoekers, kopers en nieuwe klanten die een website moet verzorgen? Doe je iets niet goed ? waarom ben je niet vindbaar en is geld steken in advertenties de oplossing?

Op zich kan het inrichten van advertenties een oplossing zijn maar het is hierbij wel goed om te werken met een plan. Als je dat niet doet dan is het lastig om te meten wat het resultaat is even kan het resultaat eigenlijk alleen maar tegenvallen.

Ook is het verstandig om nog een kritisch naar je website te kijken. Hoe makkelijk kan een nieuwe bezoeker zijn/haar weg vinden op de site. Ook hoe ziet mijn website er eigenlijk uit op een mobiel of tablet.

CONTACT

Het is bijna lastig om ondertussen geen verbinding of link met elkaar te hebben maar mocht het toch zo zijn. Kijk dan hieronder voor een aantal manieren waarop wij contact kunnen maken.

MAIL

Stuur voor een email via marcel@subblicious.nl voor snel en duidelijke antwoord natuurlijk kan bellen of appen ook via 0618677315

SOCIAL

FacebookInstagramLinkedIN en soms zelf Twitter. Voor de meer sociale contacten.

KANTOOR

In het echt kan ook op het kantoor van de Harde Werkers. Een oud schoolgebouw aan de Sumatrastraat 201 te Leiden.