Website Van Nelis

Van Nelis

“As seen on TV” zou ook mooie titel kunnen zijn voor dit project. Ongeveer een maand terug kwam ik in contact met Femke van Bclear. We hebben in verleden al vaker samengewerkt dus toen ze iemand zocht voor nieuw project dacht ze aan mij. Wat natuurlijk heel fijn is.

Het ging om een nieuw bedrijf, op dat moment nog zonder naam die handgemaakte meubels ontwikkelde. Of ik kon meedenken over het ontwerp van de site, de naam van bedrijf en oh ja het moest wel beetje snel want op 22 september zou de lancering zijn via een optreden in programma van VT Wonen op televisie.

De eerst stap was inventariseren wat er beschikbaar was aan materiaal. Dat waren een aantal foto’s van de banken en tafels. Nog zonder logo en naam. Kortom minimaal maar vanwege de tijd toch belangrijk om aan de slag te gaan.

Gelukkig werd kort erop gekozen voor de naam “Van Nelis”. Een verwijzing naar Niels die de ambtsman is achter het merk en eigenhandig de banken in elkaar zet. Geen scholing als timmerman maar wel iemand die met passie werkt aan een mooi product.

De eerste serie producten zijn: Tafel, loungebank, boerenbank zonder en boerenbank met leuning. Dus mocht je nog op zoek zijn naar iets moois, handgemaakt en unieks kijk dan snel op de website. Je kan ook altijd mailen als je een andere idee hebt. Wie weet kan ook daarmee Van Nelis je helpen.

website
https://www.vannelis.com