Unplugged Selection

Afgelopen donderdag was de kickoff van een nieuw project namelijk Unplugged Selection. Het is een vervolg van onze avonden in de Twee Spieghels. Tijdens de avonden in de Twee Spieghels hebben we een flinke aantal artiesten voorbij zien komen en daar zaten een aantal toffe tussen.

Enige waar we zelf een beetje mee zaten is dat het toch echt een kroegsfeer blijft. Het valt niet mee om de aandacht van de mensen te pakken en ze te laten luisteren. Dus vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een aanvulling. We kwamen terecht bij het Theatercafe van de Scheltema.

Het idee was om het wel iets heel anders te doen dus geen open-mic maar een selectie. We kiezen 2 artiesten uit het grote aanbod dat heeft opgetreden met de aanvulling van een artiest die misschien al weer een stapje verder is. Dit om ze kennis te laten maken met elkaar en ook het publiek een bonus te bieden.

Voor deze eerste keer was het Katia uit Amsterdam die met haar band een bijzonder mooie set liet horen. Misschien niet heel “unplugged” maar dat maakt niet uit.

We vonden het in ieder geval een erg toffe avond en komt zeker een vervolg.