Ultra handige notebooks

Ultra Handig

Ultra handige notebooksDe kosten van het printen is in de loop der jaren flink gedaald. Zo erg zelfs dat de kosten voor 50 posters extra een verschil is van 1 euro. Hierdoor kan het gebeuren dat je na het evenement blijft zitten met een flinke stapel posters die eigenlijk nooit meer nuttig zullen zijn.

Natuurlijk is het leuk om paar te bewaren, weg te geven maar dan nog is de kans groot dat je een stapel zal houden. Deze stapel kom je dan 2 jaar later weer tegen omdat je aan het opruimen bent. Tenminste dat is wat mij overkwam afgelopen week. Wat moet je er dan mee?

Ik besloot creatief te worden naar aanleiding van een idee wat ik had gezien bij Geert Kneuter. Van zijn testprintes, kladpapier etc had hij namelijk mooie mini notitieboekjes gemaakt. Helemaal tot in de puntjes vormgegeven om zelf te gebruiken of weg te geven.

Aangezien ik niet van plan was om helemaal los te gaan met die project bedacht ik het volgende plan. Gewoon de posters 2x door de midden dan stapelen en vouwen. Sommige misschien met een rafeltje, een scheve kant of rare knip. Het maakt niet uit een uniek boekje. Vanwege de print (en Ultra avond) heb ik ze de naam ultra-handig mee gegeven.