tshirts

Afgelopen weken bezig geweest om de site van Studio Ruwedata te voorzien van een shop. Aangezien we het beide lastig vonden om een waarde te bepalen zijn we tot de volgende oplossing gekomen. In ruil voor het maken van de shop maakt Thijs een ontwerp voor een Smikkelbaard shirt.

Met Thijs in verleden al vaker bezig geweest met t-shirts. Toen in de vorm van de Tegendraads shop. De shop was naar aanleiding van een festival want we 3 jaar hebben georganiseerd in de LVC. Een festival waarbij we allerlei vormen van muziek door elkaar zetten en duidelijk maakte dat het publiek er best open voor kan staan.

Het festival op zich is een verhaal apart de shirts is waar het nu om gaat. Het idee was namelijk om naast muziek ook een kunst element toe te voegen. Aangezien we allemaal uit de bandjes hoek kwamen waar band shirts altijd een ding is. Leek het is juist heel tof om hier iets mee te doen. Kunst in de vorm van shirts. Het eerste jaar was dat een woud van shirts van allerlei kunstenaars uit Nederland. Je kon er doorheen lopen en als er wat voor je bij zit deze kopen.

tdshop_04tdshop_s

Het was een succes en veel shirts gingen met een nieuwe eigenaar mee naar huis. Voor ons was het duidelijk dat het idee heel tof was alleen de uitwerking kon beter. Vandaar dat we het jaar erop een diy constructie hadden gemaakt voor de shop. Een stellage met rekken, vakken, spiegel gemaakt van hout. Compleet in delen en in theorie overal te plaatsen. Door het grote aantal shirts was de omvang wel flink.

tdshop_02tdshop_01