Terug op de radio

… en daar zijn we weer.

Het was natuurlijk te verwachten dat ik ooit wel weer iets met radio zou gaan doen. Niet lang geleden ben ik met Richard (Foster) al weer begonnen door de Smikkelcasts te doen. Nu is daar ook weer lokale radio bij gekomen.

Na de lange meerkat treinreis zat ik samen met Jan (Stroomer) in het laatste stukje A’dam / Leiden. We hadden het over Leiden, muziek en uiteindelijk ook radio. Paar weken ervoor was ik bij hem in de studio geweest als gast. Gewoon 2 uur babbelen over muziek. Heerlijk. In de trein vroeg hij of ik misschien interesse had om het team aan te vullen van Live071. Een programma op lokale zender Sleutelstad FM op de zondagavond.

Het idee van de show heeft wel raakvlakken met de oude opzet van radio Broedplaats. Artiest in de studio aangevuld met agenda en extra aandacht voor Leidse artiesten.

Voor mij natuurlijk ook een prima uitlaatklep voor shows van AA, SUB071, Meet&Greet of releases van Smikkelbaard. Verder ook kijken of we op die manier nog wat meer aandacht kunnen krijgen voor het PopCom project.

Als eerst actie zondag meteen maar even live verslag gedaan via Meerkat van de Marvelious. Er is natuurlijk wel iets veranderd sinds Broedplaats en waarom niet wat live video toevoegen in de mix.

Links
facebook Live071