Taxatie woning one-page actie pagina

Het is fijn als het doel van een website heel duidelijk is dat maakt het ontwikkelproces vaak zo veel makkelijker.
Eigenlijk is dat wel de eerste vraag die je zou moeten stellen. “Wat wil ik nou eigenlijk met mijn website”

In dit geval is het een simpel antwoord “zoveel mogelijk mensen die zich aanmelden voor een taxatie. Dus wat is van belang :

Hoe kan ik mij aanmelden?

Daarnaast is het natuurlijk ook van belang om wat achtergrond informatie te geven. Voorwaarden en aanvullende informatie over wat een taxatie nu eigenlijk is.

De promo gaat voor groot gedeelte via offline media dus het is goed dat er een duidelijk link is dus de opmaak van de advertentie en die van de website. Mensen willen graag een bevestiging dat ze op de goeie website zijn beland. Daarnaast wil je dat mensen gemakkelijk op het formulier terecht gaan komen. Dus naast links in de tekst ook 2 grote buttons boven in en ter herhaling ook onderin de pagina.

Verder tekst op goed formaat aangezien het een brede doelgroep is. Niet alleen de mensen die graag alles lezen op een font van 10 pixels. Tenslotte ook belangrijk dat het mogelijk is om op elk denkbaar device de site goed te kunnen zien. Of het nu een mobiel / tablet of laptop is het moet leesbaar en duidelijk zijn.

Kortom een simpele website met een duidelijk doel. De grote vraag is natuurlijk gaat het werken. Dat gaan we de komende weken zijn. Om dat nog makkelijker te maken en vooral ook meetbaar is het gebruik maken van analytics natuurlijk logisch.

Het tellen van de aanvragen is een ding maar analyse of de knoppen, links, formulier nu ook echt werken is een tweede. Door gebruik van analytics en deze ook goed te analyseren is het mogelijk om wijzigingen te maken in het eerste ontwerp en deze vooral ook te kunnen onderbouwen.

Vergeet dus niet voor 27 juni een Taxatie aanvraag te doen πŸ˜‰
www.weetuwwoningwaarde.nl