Rijsttafel met Smikkelbaard

Rituelen

Het is bijna een ritueel aan het worden maar als er plannen voor Smikkelbaard gemaakt moeten worden dan wordt er vooraf wat gedronken en daar na een hapje eten. Opvallend is wel dat we dan regelmatig bij de lokale chinees terecht komen.

We hebben ook wel eens de uitstap gemaakt naar de Griek maar gisteren was het toch weer de raak en kwamen we bij het oudste Chinese restaurant van Leiden terecht. De Woo-ping in de diefsteeg en waarom? Het was in ieder geval niet om beetje politiek correct een nr.39 te bestellen.

Schijnbaar werkt het goed om hapje te eten en drinken om de Smikkelbaard ideetjes te verzinnen en kan je zeggen het zijn er weer flink wat. Af het allemaal gaat lukken is natuurlijk de vraag. Voor sommige plannen is misschien ook maar beter dat ze met de wortelroosjes de spoelkeuken in te gaan.

Wat gaan we doen voor 2014 ? ja dat gaan we natuurlijk nog niet vertellen dat komt wel als het zover is. We zijn niet zo profi dat we er een jaarplanning op na houden. Hoewel dat wel zou kunnen om de kalender die we gisteren hebben gekregen.

De tijd van bingo is bijna voorbij het wordt tijd voor wat anders. Scrabble is zeker een optie maar 4-op-een-rij is zeker niet uitgesloten. In ieder geval gaan we een paar toffe releases doen en ons weer onprofessioneel gedrag als label. Heb je nog wilde plannen laat het ons weten misschien kunnen leuk samenwerken. Dat is misschien wel het toverwoord, samenwerken.

Dat levert namelijk mooie resultaten op. Kijk maar wat voor leuks Narrominded/Subroutine samen hebben uitgebracht daar zit ook zeker een Smikkelbaard luchtje aan.

Een tipje van de sluier? kom maar langs op subroutine festival met noorderslag/eurosonic en dan hebben we het erover.