Repetitor

Op de dag voor Sinterklaas was het al een beetje pakjesavond. Met 3 bands op het podium van de SUB071 was het flink uitpakken. Kickoff met Sweet Release of Death uit Rotterdam. Ze speelde al eerder in Multi tijdens een leuk festival deze zomer. Vanavond dus beneden waar het zo rond 21:30 al gezellig druk was.

Het is wel winter aan het worden dus het was de laatste show voor de winterstop. De jassen bleven aan en mensen zochten elkaar op voor wat extra warmte. Hoewel de naam anders doet vermoeden is het een heel lief bandje. Het is wel beetje dark & doomy maar wel met pit. Geen vleermuizen op het podium gewoon hippe rockers.

Wie zeker ook geen vleermuizen zijn dat zijn de baardmannen van Wolvon. Na 2 weken afwezigheid zijn weer terug in Leiden. Terwijl er verderop in de studio van Corno (Zwetsloot) druk wordt gewerkt aan de nieuwe plaat komen de jongens weer gezellig wat nummers spelen. Deze keer een hele set waarbij de bas zelf heel bleef.

De vleermuizen zaten in de laatste band Repetitor uit Sarajevo. Volgens eigen bronnen hebben ze nog wel een vleermuis/vampier in de familie. Of die fan is van hun muziek valt te bezien. Denk niet dat de gevoelige vleermuis oortjes opgewassen zijn tegen de stoere rock van dit drietal. Volgens het bericht op 3voor12 zijn ze de vaandeldragers van een stroming en kan niet wachten op de rest. De band rockt en zorgt voor wat warmte bij de bezoekers.

De komende dagen nog te zien in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Groningen ga ze zien!

Meer Repetitor
http://3voor12.vpro.nl/lokaal/utrecht/nieuws/2012/december/Repetitors-vijfdaagse-tournee-door-Nederland.html