Sleutelstad

Radio maken blijft tof!

Ondanks alles blijf ik het zonde vinden dat ik niet wekelijks radio meer kan maken. Weet niet wat het is maar het blijft gewoon een heel mooi platform. Een uitlaatklep om te babbelen over muziek en moeilijke plaatjes draaien. Misschien is het wel het feit dat je geen idee heb voor wie je bezig ben. Voor radio en zeker lokale radio is het heel lastig om te bepalen hoeveel luisteraars er nu eigenlijk zijn.

Afgelopen zaterdag was ik te gast bij het programma Cultuur071 op Sleutelstad FM. Het leukste cultuurprogramma van de Leidse ether. Een programma met liefhebbers van muziek en cultuur en die het ook leuk vinden om er elke zaterdagavond 2 uur over te babbelen. Je  merkt meteen dat het met liefde gemaakt omdat er veel te veel onderwerpen zijn die in te weinig tijd gepropt moet worden. Han en Gideon vormen een gezellig team waar het fijn is om op visite te komen. Enige probleem is dat je niet meer weg wil.

Ik was er om even bij te praten over een aantal van mijn projecten. De leuke nieuwe samenwerkingen, huiskamershows met Noren, Smikkelbaard, Meet&Greet en de toekomst van de Leidse cultuur. Kortom meer een tipje van de ijsberg.

Zou zeggen zet een potje thee en luister mee naar 2 uur leuke radio. Vergeet ook niet om eens in te schakelen op zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 om het live mee te maken.

Begint wel meteen te kriebelen moet ik zeggen en wie weet binnenkort toch maar weer eens kijken of ik er niet iets mee kan doen. Er ligt nog een mooi interviewprogramma op de plank dat er zeker nog van moet komen. Anders maar eens aan de podcast 🙂