Plurex roadtrip van de Smikkelbaardjes

Vrijdag 26 juni was een rare dag. Het opstarten was echt lastig na een geweldige AA Nights met King Ayisoba / Blue Crime en Spoelstra. Wat een avond was dat ook het napraten in de WW was tof met veel mensen met grote glimlach en een plaat van Blue Crime of King Ayisoba.

De ochtend ging voorbij en met spullen terugbrengen was het een rustige paar uurtje met kopje koffie. Zo rond de middag begon de spanning te stijgen er stond namelijk een rondtrip op het programma. Een trip op een benauwde dag richting A’dam. Station Leiden was het startpunt. Met een lege rolkoffer in de trein met toch een gevoel van spanning van wat er gaat gebeuren.

In A’dam richting het Leidse Plein gelopen voor onze afspraak in kunstenaarsbolwerk “de kring“. Met een sms ons naar binnengepraat waar we het eerste gedeelte van de podcast hebben opgenomen.

… ja en daar zit je dan na afloop met een koffer vol met oude mastertapes. Vol energie en plannen wat er de komende maanden allemaal gaat gebeuren. Met verbazing kijken naar de inhoud en tot de conclusie komen dat het toch best een beetje raar is dat deze stapel tapes nu in Leiden zijn beland. Een apart stukje Nederlandse post-punk geschiedenis die tijdelijk zijn onderdak heeft gevonden in de stad.

… en ook het gevoel dat het hoog tijd wordt voor een eigenlijk Smikkelclub met een clubhuis. Alleen voor Smikkelleden 😉