Picknick Festival Noordwijk

Picknick met muziek in Noordwijk

Picknick Festival NoordwijkAfgelopen zaterdag was ik terug op de de plek in Noordwijk waar paar jaar terug met WotNxt al een aantal toffe shows waren. Dit keer had ik niks met de organisatie te maken en voor de verandering alleen als bezoeker. Een fijn idee om je eens niet druk te maken over artiesten, catering, techniek of iets. Gewoon lekker zitten in de zon genieten van een toffe middag net buiten het dorp.

Mieke, Dre en Dirk hadden de koppen bij elkaar gestoken en met de inspiratie van een Zwarte Cross besloten om een gezellig feestje te doen voor vrienden en bekenden. Het publiek uit de buurt die elkaar alweer even niet gezien/gesproken had.

Het festivalterrein lag er mooi bij. Voorzien van bordjes met tekst erop om wegwijs te maken. Het idee was dat iedereen gezellig met een picknickmand en kleedje langs kwam. Geen festival catering maar wel een algemene bbq die gebruikt mocht worden. Verder geen festival bier maar gewoon je eigen blikjes in de koeltas.

Het was een mooie een middag waarbij ik helaas niet alles kon zien. De plannen voor een vervolg zijn alweer gemaakt dus ben heel benieuwd. Wie weet gaat het me lukken om niet op een of andere manier mee te helpen. Ben bang dat het niet mee zal vallen πŸ™‚