Nancy op vinyl

Vorige jaar in Februari had ik de band Nancy Brick bij een huiskamershow in de Meet&Greet. Op dat moment was de cd nog niet uit en dat was jammer want na een zeer mooi show waren er een aantal mensen die er graag een hadden gekocht.

De cd kwam een aantal mensen en in de traditie van low-budget marketing zijn ze zelf druk in de weer geweest om de muziek onder de aandacht te brengen. Dat is niet on opgemerkt gegaan want ondertussen zijn er al meer dan 300 cd’s verkocht.

Afgelopen december kwam daar het verzoek op de facebook van Nancy Brick om een aantal mensen bij elkaar te vinden en zo vinyl mogelijk te maken. Binnen 2 weken was het geregeld 11 mensen die gezamelijk een kleine inleg doen en het mogelijk maken om een vinyl release te doen.

Zelf doe ik dus ook mee als Wot Nxt / Smikkelbaard het plan is dan een gedeelte van de verkoop voldoende zal zijn om de kosten te dekken dus het zou zelf kunnen dan er nog wat verdiend gaat worden. Op zich een apart idee dat je op deze zeer eenvoudige manier een toffe release kan doen. Het laat weer zien wat je samen kan bereiken.

Omdat het gaat om een kleine release is posten op facebook dus genoeg er was niet een een voordekunst voor nodig. Hoewel dat voor veel projecten een zeer toffe oplossing is.

De extra deal die ik wel gemaakt is dat we wel een toffe releaseshow organiseren in Leiden 😉

Kortom rond Maart meer info