Moddi

Soms komen dingen je zo maar aanwaaien en soms moet je er voor werken. Voor Moddi was het wel even werken. Het was vooral wachten op akkoord 🙂 Nu is dat er en komt deze Noorse krullenbol onze kant op.

De locatie is de Meet&Greet aan de Raamstraat 17, Leiden. Een plek die zo groot is als een flinke huiskamer maar toch heel knus en gezellig aanvoelt. Een prima plek dus om te genieten van mooie muziek. Moddi is een jonge muzikant uit Noorwegen die het prima doet en voor deze tour een mooi rijtje shows heeft staan. Op de donderdag Vondelkerk (Amsterdam), Paradijskerk (Rotterdam) en Roepaen (Ottersum).

moddi

De show is een mooie samenwerking tussen Quite Quiet, Wot Nxt Home en Meet&Greet. Een goed voorbeeld hoe gezamenlijk mooie dingen geregeld kunnen worden. Op deze manier worden netwerken versterkt en als het goed bevalt is het goed mogelijk dat er snel nog meer leuke dingen worden opgezet.

Voor nu nog even genieten van Moddi en wil je erbij zijn even mailtje naar quitequietleiden@gmail.com om kaartjes te reserveren.

UPDATE: Zo soms kan het heel snel gaan. Op vrijdagochtend wordt het allemaal bevestigd en op zaterdagochtend is het volle bak. Moddi hielp even een handje mee door het op zijn facebook en twitter te plaatsen. Binnen 10 minuten was het geregeld en kan er echt niemand meer bij.