Moddi - Meet & Greet - Leiden

Moddi

Het was een bijzondere editie van de huiskamershows in de Meet&Greet. Je merkt bij zowel het publiek als de artiesten toch een soort van spanning van wat ging komen. Moddi had die middag nog cd’s staan rapen op de snelweg dus die schrik zat er nog een beetje in. Moet ook wel raar zijn als bij 135km ineens de achterklep openschiet.

Voor de show was daar Hugo Goudswaard die een akoestische sessie met ze opnam. Was even lastig om tussen de afwas en de vroege vogels die geen minuut van de show wilde missen. Toch is het eindresultaat bijzonder mooi geworden.

Moddi – Noens Ark from Hugo Goudswaard on Vimeo.

Na de sessie was het tijd om snel de stoelen aan de kant te schuiven. Alles op zijn plek te zetten en de ruim 40 man bezoekers binnen te laten. Iedereen zocht een plekje en voor de laatste bezoekers werd nog snel wat extra stoelen geregeld zodat we konden beginnen.

Bij het tweede nummer gaf Moddi al aan dat hij het erg naar zijn zin had en de show niet echt als een concert zag maar meer als een gezellig avondje met vrienden. Bezoekers mochten verzoekjes doen en deze werden dan gespeeld. Tenminste als dat mogelijk was hij speelde namelijk alleen met zijn one-girl-orchestra dus niet alle nummers waren mogelijk.

Moddi - Meet & Greet - Leiden

Na meer dan een uur haalde hij zijn vinger open en was het ook tijd om een mooie einde te maken aan de set die ruim 70minuten had geduurd. Het verzoek werd gedaan om een donatie te doen voor het restant van cd’s dat de Nederlandse snelweg had overleefd. Er werd gul gegeven om wat extra geld op te halen en de unieke cd’s met een verhaal een nieuwe plek te geven.

Na het laatste nummer kon het publiek niets anders doen dan een staande ovatie geven voor de geweldige show die Moddi in de Meet&Greet had gegeven. Het is nu wachten op de volgende show die zoals het er nu uitziet in Januari zal zijn.