Memory of a weekend

Afgelopen weekend was het feest in Leiden. Naast de komst van een aantal mannen uit Spanje was er ook de komst van een groep Engelsen. Deze kwamen voor een feestje en vooral om heel dronken te worden.

De aanleiding hiervoor was het 10jarige bestaan van Incendiary Magazine. Dit webzine van o.a. Richard Foster bestond 10 jaar en dat moest gevierd worden. Met veel drank en gezelligheid die al op zaterdagmiddag begon in de WW.

Ik was er zelf pas later in de middag om gedag te zeggen en te horen hoe het ging. Mijn taak was vooral het verzorgen van de bands die avond in de SUB071. Het was in de WW een komen en gaan van bekende koppen. De stemming zat erin er was bier, taart en bingo.

s’ avonds was het volle bak in de SUB071 waar vrienden van Wolvon, Rats on Rafts en Gul Night out een mooi rijtje bands liet ziet waar graag over geschreven word in het magazine.

Boven was er muziek van vroeger en ook daar werd stevig doorgedronken. Er gebeurde veel en dat was goed. Er gebeurde genoeg om boekje over te schrijven maar dat gaan we niet doen. Was je erbij dat weet je ervan was je er niet dan heb je pech moet je over 10 jaar maar proberen erbij te zijn πŸ™‚

Als memory aan de avond heb ik de flyer van de deur meegenomen terwijl sommige liever een stukje tafel meenamen.