Mad Addiction - Website - Subblicious

Mad Addiction

Via facebook werd ik gelinkt aan Mike van Mad Addiction. Hij was op zoek naar een website en was benieuwd of ik hem kon helpen. Had in het verleden al een poging gedaan maar dat was niet helemaal verlopen zoals de bedoeling was.

Digitaal even idee uitgewisseld en aanpak besproken. Plan van aanpak maken en een akkoord bereiken over kostenplaatje. Allemaal via de chat en in wat berichten heen en weer geregeld. Waarschijnlijk beste spannend voor hem met de ervaringen uit het verleden.

Na het opleveren van ontwerp en idee wat verder in detail besproken aan de slag gegaan en redelijk snel al iets kunnen laten zien. Het was grappig om via de chat snel te kunnen schakelen en op die manier gezamenlijk snel en daadkrachtig tot een resultaat te komen. In het proces natuurlijk wel wat aanpassingen gedaan maar dat is normaal. Op het moment dat een ontwerp “leeft” kunnen dingen dat anders zijn dan verwacht. Verder ook goed om na te denken naar een manier dat het beheersbaar blijft in de toekomst.

Op dit moment lijkt dit zeker het geval en kan Mike ook zelf voor grootste gedeelte zelf aan de slag. Voor sommige onderdelen is het misschien nog even kwestie van wennen maar door het gebruik van WordPress zal het niet al te ingewikkeld zijn.

link
www.madaddiction.nl