Love Through Dance

Love Through Dance

Love Through Dance
De dames van Love Through Dance (LTD) kwam ik tegen via via en al snel was het idee geboren om eens wat samen te doen. Het resultaat was een bijzondere combi op dag 2 van het festival CultuurBarbaar. De dames stonden in een voor hun vreemde locaties met een publiek wat vooral bestond uit mensen die naar bandjes komen kijken.

Het was in de aard van het festival om mensen te verbazen en te prikkelen. Het stuk klassiek ballet vooraf aan de space-electro van Hunter Complex was iets wat op papier misschien niet past maar op de avond zelf perfect was.

Na het festival in contact gebleven met LTD en plannen gemaakt om op het POPCOM podium tijdens Werfpop van dat jaar ook een performance in te plannen. Het zelfde effect omdat mensen niet direct het verwachte en daardoor juist de tijd namen om te kijken.

Na deze acties ook op andere vlak de samenwerking begonnen. Er was een website die nodig aan een vervanging toe was. Door drukte was het iets wat niet direct een hoge prioriteit had maar wel iets wat op het wensenlijstje stond. Een goed gesprek zorgde voor de eerste aanzet en na wat overleg en ontwikkeling is daar nu het eerste gedeelte.

Een site waarmee gewerkt wordt aan nieuwe uitstraling  en een waar ze trots op zijn om te laten zijn. De volgende stap is een stukje backoffice (email) aan te pakken en hierdoor een flinke besparing in de kosten te maken. Tenslotte staat een aanvullende website voor de foundation van LTD op het programma. Het idee hierbij is om de activiteiten van de foundation op een goeie manier naar buiten te brengen.