Ladieslist

Het voordeel van zelfstandig aan de slag zijn is dat je via je netwerk ineens in hele andere werelden terecht kom. De LEVEN! Magazine wereld is zeker een hele andere. Ik werd gevraagd om te helpen met de LadiesList 2014. Een lijst van bijna 200 belangrijke vrouwen uit de regio.

Het idee was om via facebook/twitter mensen op te roepen om op een van hun favoriet te stemmen. Mocht de lijst niet volledig zijn dan kon dat ook worden gemeld en werd deze persoon toegevoegd.

Het liep vanaf het begin storm het was grappig om te zien dat het soms eenlingen waren die hun stem uitbrachten maar ook regelmatig in clusters. Een oproep van een genomineerde leverde direct een resultaat op bij de stemmen die werden uitgebracht.

Tot op het laatste moment kwamen de stemming binnen. Nu is het natuurlijk de vraag wie heeft er gewonen? Dat zal in de volgende editie van LEVEN! Magzine bekend worden gemaakt.

link:
http://www.levenmagzine.nl

Voor mij was het een grappig klusje waarbij ik even in Joomla moest duiken om te zien wat er mogelijk was. Het was op zich prima te doen. Gelukkig is er veel documentatie beschikbaar en op zich is het opzetten van een formulier met een bedanktpagina ook niet iets wat compleet nieuw is.

Het was niet nodig om echt restricties aan te leggen op het formulier omdat we de drempel zo laag mogelijk wilde houden. Daarnaast kwam op de bedankt pagina nog wel even de aansporing van social media terug en het was duidelijk te zien dat het ook echt werkte.