Labelmarkt

Een zondag in A’dam met de Smikkelbaard shop klinkt op zich al als een leuke uitje maar als je dan ook nog veel vrienden en bekenden erbij uitnodigd is het een dolle boel.

Vanaf 10:00 waren we present in de Tolhuistuin. Als snel besloten om de beste kraam in te pikken zodat we goed zichtbaar waren. Op kruipafstand van de bar en naast de jeux de boule baan.

Eerst de Smikkelbaard spullen uitgestald en al snel gevolgd door Shaky Maracas en Motorwolf. Zichtbaar aangeslagen van een feestje arriveerde Subroutine en Narrominded. Beep Beep werd ondertussen ook erbij gelegd en met de laatkomers Samling, Bong en Geertruida was de stand echt vol.

Als snel kwamen de liefhebbers een kijkje nemen, een praatje maken en hun slag slaan. Bier werd gedronken en sterke verhalen vertaald. Hier een daar een oude vete opgerakeld en bijgelegd.

Tijdens de optredens werd en scherp geanalyseerd over de staat van (neo)-indie in het land en het werd duidelijk dat er zeker ruimte is voor verbetering. Kortom tijd om snel nieuwe dingen uit te brengen en te zorgen dat we volgend jaar toch echt met een kraam of zes moeten zijn.

Om 17:00 werd de overgebleven waar weer ingepakt en begon de reis terug! Smikkelbaard besloot om het maar te vieren bij de leidse chinees waar de vrolijke brocolli zich nuttig maakte 🙂