KEEP IT ROLLIN’

Het draait op zich goed in de winkel maar toch wel je eigenlijk ook wel online aan de slag. Wat komt er bij kijken om online sales te gaan doen. Waar moet ik rekening mee houden en vooral wat zijn de veranderingen voor mij als ondernemer.

Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk en hoe laat ik de wereld weten dat ik ook online ga verkopen. In de straat weten ze het wel en is de concurrentie te overzien. Wat gebeurd er online en hoe maak ik mezelf zichtbaar tussen de BOL, Zalando en Amazon’s van deze wereld.

Het is goed om naar je producten te kijken en te bepalen wat jouw zaak uniek maakt. Wat biedt jij dat andere niet hebben. Zijn dat speciale merken of producten waar je lang aan gesleuteld heb om perfect te krijgen.

Verder zijn er allerlei opties en is het zeker bij een groot aanbod verstandig om te kijken hoe je dingen kan automatiseren. Je wil tenslotte niet op allerlei plekken jouw product gegevens willen wijzigen. Hier zijn gelukkig allerlei mogelijkheden voor.

CONTACT

Het is bijna lastig om ondertussen geen verbinding of link met elkaar te hebben maar mocht het toch zo zijn. Kijk dan hieronder voor een aantal manieren waarop wij contact kunnen maken.

MAIL

Stuur voor een email via marcel@subblicious.nl voor snel en duidelijke antwoord natuurlijk kan bellen of appen ook via 0618677315

SOCIAL

FacebookInstagramLinkedIN en soms zelf Twitter. Voor de meer sociale contacten.

KANTOOR

In het echt kan ook op het kantoor van de Harde Werkers. Een oud schoolgebouw aan de Sumatrastraat 201 te Leiden.