Juliette van Eijsden fotografie

Soms lopen dingen door elkaar maar dat is helemaal niet erg. Juliette van Eijsden woont tegenover de plek waaruit ik werk (de Meet&Greet). Kwam erachter dat ze bijzonder mooie foto’s maakt dus nodigde haar uit om eens te komen kijken in de ruimte. Als snel kwamen we tot de conclusie dat het goed was om een expo te doen van haar foto’s.

Na het organiseren van de expo leek het mij tof om haar toch nog even verder te helpen. Dus had voorstel gedaan om haar website even frisse update te geven. Tussen kerst en oud en nieuw even aan de slag gegaan. De insteek was vooral om kleine update te doen en niet een complete make-over.

Na overleg ook besloten om de site te verplaatsen naar goedkopere hosting oplossing met betere performance. Nadat deze was afgerond was het niet meer dan logisch om ook de blog The Evening Glow ook te verhuizen en zo alles bij elkaar te brengen op een locatie.

Juliette is zowel beschikbaar voor editorials (food, lifestyle en reis), als voor privé shoots (liefde, familie, newborn).
Eerder heeft ze o.a. samengewerkt met De Keuken van Greendelicious, De Tuin op Tafel, Dille & Kamille, en Vegatopia.

Heb je interesse in een shoot? Neem dan vrijblijvend contact met haar op voor een afspraak!

Bekijk haar foto website Juliette en haar food & travel blog The Evening Glow

Juliette van Eijsden Visuals website na de mini restyle