Huiskamer Plus

Vorige maand raakt ik in gesprek met Greet Meesters over Marjolein Meijers. Ze stond namelijk op het programma van de Leidse Stadsgehoorzaal maar helaas ging die niet door.

Greet vroeg ze af of het niet tof zou zijn om een huiskamershow voor haar te organiseren in de Meet&Greet. Ik was eigenlijk meteen wel voor en toen ik afgelopen dagen in contact kwam was het heel snel geregeld. Kortom op vrijdag 19 april gaat we het doen. Een zeer speciale show in de Meet&Greet met Marjolein. Het gaat om het programma “Van Berini tot Solex” :

“Spetterend en ingetogen”, “vrolijk en stemmig”, “goed gearrangeerd en mooi van eenvoud…” Dat zijn zo wat kreten die de afgelopen twintig jaar voorbijkwamen in de pers als het ging over de liedjes van Marjolein Meijers. In deze “van Berini tot Solex” draait alles weer om de muziek. Samen met haar muzikanten – Walter Kuipers en Onno Kuipers – leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven. Van Ierse traditionals, langs de Amerikaanse Western Swing tot de vette onvervalste Cayun. Ze brengt de allermooiste oude liedjes. En ze zingt nieuwe liedjes die de allermooiste gaan worden. Natuurlijk wordt dit alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach… Precies zoals we van Marjolein Meijers gewend zijn.

Het wordt een speciale show en adviseer ook iedereen om van te voren een kaartje regelen.

link: http://www.facebook.com/events/363172663796553/