GO BIG OR GO HOME

Website is gevuld en ziet er op alle denkbare devices perfect uit. Loopt als een zonnetje en de webshop begint ook te lopen.

Wat nu ? ben ik klaar en hoef ik er niet meer naar om te kijken? Af en toe misschien nog even controle en update en voor de rest lekker bezig zijn met de zaak toch?

Hopelijk is dat inderdaad het geval maar zoals je ook weet kan het altijd beter. Misschien kijken over er toch geen samenwerking met een platform mogelijk is. Vertalen van de site in een andere taal om ook de buurlanden te benaderen.

Kortom wat nu is het misschien goed om pro-actief te sparren over mogelijkheden. Ook eens verder te kijken dan een kwartaal of half jaar vooruit. Misschien een actief of kortingscampagne ?

CONTACT

Het is bijna lastig om ondertussen geen verbinding of link met elkaar te hebben maar mocht het toch zo zijn. Kijk dan hieronder voor een aantal manieren waarop wij contact kunnen maken.

MAIL

Stuur voor een email via marcel@subblicious.nl voor snel en duidelijke antwoord natuurlijk kan bellen of appen ook via 0618677315

SOCIAL

FacebookInstagramLinkedIN en soms zelf Twitter. Voor de meer sociale contacten.

KANTOOR

In het echt kan ook op het kantoor van de Harde Werkers. Een oud schoolgebouw aan de Sumatrastraat 201 te Leiden.