Floris en de Dieleman

De laatste huiskamershow in de Meet&Greet voor 2012 is weer achter de rug. De show van Het Gloren en Broeder Dieleman was een mooie! Een goedgevulde ruimte met 2 muzikanten die een mooi avondje muziek verzorgde.

Ik was vooral een beetje nerveus of iedereen het wel zou snappen het is namelijk best wel even apart om een goedlachse Zeeuw zijn nummers te laten zien. Het is wel te verstaan maar je moet toch even je best doen. Gelukkig was Het Gloren een mooie springplank. Zijn mooie liedjes zijn nog net zo mooi als de laatste keer (ongeveer 2 1/2 jaar geleden) en misschien zijn ze nu nog wel mooier / stiller geworden.

Na een korte pauze kwam schoof Broeder Dieleman op “het podium”. Hij had er zin in en wist direct de aandacht te pakken. Met mooie liedjes en vooral ook de mooie verhalen tussendoor. Liedjes die ik de afgelopen weken op mijn ipod regelmatig geluisterd had kwamen allemaal voorbij en ook nog een zeer geslaagd experiment. Er was geen enkele twijfel Broeder Dieleman overtuigde en daar was iedereen het over eens.

Na de show werd er druk gebabbeld met de artiesten werden de Zeeuwse roots van Leiden nog even nagelopen en vertrok langszaam iedereen weer met een goed gevoel, een plaat en mooie herinering weer richting huis .

De laatste voor dit jaar maar volgende jaar weer een mooie serie.

DSC06741 Het Gloren