Heerlijk avondje

Een heerlijk avondje

Op zaterdag 7 December vieren we in de Meet&Greet een gezellig heerlijk avondje. Geen surprises, rijmpjes of geklop op het raam van een verklede buurman. Nee dat allemaal niet wat kom op het is alweer 7 December en die ongein is echt voorbij πŸ™‚

Het is een mooie afsluiter van de huiskamer shows voor 2013 met een verzameling bevriende muzikanten. Long Conversations speelde al vaker maar heeft dit keer eindelijk zijn nieuwe plaatje klaar dus een mooi moment om daar eens goed naar te luisteren. Wil je kunnen meezingen ga dan hier even kijken om alvast de achtergrondkoortje in te studeren.

In de band van Olaf (Long Conversations) zit ook een van de andere artiesten van de avond. Dat is namelijk Port of Call die altijd druk is met nieuwe nummers en daar vast en zeker een paar van klaar heeft voor deze avond. Zijn eigen plaatje is al wat ouder maar kan je nog horen via zijn website. Als je nu kijkt kan je daar zijn opnames horen van een show in een kerk in Servie.

De laatste act is misschien kwa naam nog het meest onbekend maar als je even naar de flyer kijkt herken je waarschijnlijk die krullenbol van Broken Down Suitcase. Zijn buddies zijn er niet bij dit keer dus vandaar onder de noemer Eagle Cry.

Kortom 3 vrienden op podium waarbij het zo maar zou kunnen dat ze sommige nummers samen zullen doen. Kortom een allstar jamsessie πŸ™‚

Mocht je nog chocolade letters, pepernoten, kruitnootjes overhebben neem ze mee. Zorg ik voor de chocolade melk en de muziek.