DoubleAA kickoff

Met de show van Esben and the Witch was de kickoff van DoubleAA een feit. De show was een prima testcase om te zien of de avond in deze opzet zou kunnen werken. Een avond met een mix van toffe acts (lokaal en internationaal) maar wel allemaal met kwaliteit.

Hunter Complex en Zeevonk lieten zien dat je met een toffe van eletronica een spannende set kan dan. Zeevonk was nerveus vanwege zijn debuut maar dat was nergens voor nodig. Helaas merkte je wel dat het publiek het toch zag als wachten op en dat is iets waar we zeker nog aan moeten werken. Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat de aandacht bij alle bands klopt.

Op het moment dat Esben het podium op kwam maakte iedereen wel de extra stap naar voren en was het tof om te zien dat de aandacht er direct was. De band wist ook zeker te overtuigen met hun opbouw en beklemmende uithalen. Wat een band en wat een geluid. De Qbus liet zien dat het een zaal is waar Leiden trots op moet zijn. Een zaal waar zoveel mooie dingen gebeuren en waar nog zoveel moet gebeuren.

Voor nu lekker nagenieten aangezien het geen weer is om lekker naar buiten te gaan. Het is weer om de Esben and the Witch plaat nogmaals aan te zitten en fijn mee te wiegen met je hoofd. Tot 2015 als we terug zijn met DoubleAA.