Combi Unplugged, Quite Quiet en Smikkelbaard

Soms moet je niet alles maar alleen willen doen en is het goed om samenwerkingen aan te gaan. Gisteren was daar een mooi voorbeeld van. Een toffe avond in Scheltema waarbij Unplugged en Quite Quiet een gezamenlijke avond organiseerde. Daarnaast werd op de avond zelf ook nog een Smikkelbaard release gedaan met een mixtape van artiesten van Unplugged.

Kortom alles gezellig bij elkaar en op die manier ervoor zorgen dat je elkaar vooral kan versterken. Op zich zijn de samenwerkingen ook helemaal niet zo goed omdat er al veel contact onderling was. Het is wel prettig om te zien dat het dan uiteindelijk ook allemaal werkt op de avond zelf.

Het was op vele manieren erg geslaagd. Een leuk nieuw publiek dat kwam kijken naar 3 artiesten. 2 lokale en 1 uit Rotterdam. Suzanne Burdorf en Thujone stonden beide ook op de mixtape en Judy Blank bij sommige bekend van haar optreden bij “De beste singer-songwriter van Nederland”.

Het werd maar weer duidelijk was voor fijne zaal het toch is daar in de Marktsteeg en dat DeNobel echt zal moeten laten zien wat ze waard zijn. Scheltema heeft in ieder geval mij laten zijn een fijne partner te zijn om mee samen te werken en een plek waar artiesten graag willen spelen. Judy Blank was helemaal overtuigd over hoe tof Leiden is en verbaasd dat het publiek zo muisstil naar haar muziek luisterde.

Voor Unplugged was het weer fijn om te doen en toch ook wel trots om mensen te horen achteraf dat het toffe combi was. Niet alleen de “ervaren” Judy maar ook de “locals” Thujone en Suzanne hun hadden verrast.

Kortom tijd voor leuke plannen in de komende maanden en terugkomen op een gezellig avond!