Black Atlantic en Het Gloren

Het klinkt bijna als jongensboek Black Atlantic en het Gloren maar niks is minder waar. Het gaat om 2 geweldige singer-songwriters eentje uit het Noorden en eentje uit Lijmuiden / Delft. Beide zijn ze al vaker in Leiden geweest voor een van mijn huiskamershow maar het is altijd tof om sommige terug te zien.

Op donderdag 14 November dus weer terug in de stad. Alleen is de ruimte waar ze spelen beperkt en ondertussen al flink vol dus wil je erbij zijn laat het dan snel weten door mij even mail te sturen.

Black Atlantic is op dit moment vooral Geert. Geert heeft besloten om weer even solo aan de slag te gaan de band heeft even rust. Het doet geen afbreuk aan de nummers zoals je hieronder kan horen.

Als slagroom op de taart, kers in de pudding of wat dan ook gezegd wordt is er nog Het Gloren. Floris is ook druk geweest maar dan op een andere manier. Hij heeft namelijk prive wel uitgebreid met een kleintje. Hierdoor was zijn muziek even stil komen te staan. Toen ik hem vraag gaf hij aan er stiekem wel weer zin in te hebben en graag langs te komen. Benieuwd of hij nog pareltjes zoals hieronder heeft gemaakt in de afgelopen tijd.