Focus op creativiteit

Het was een paar maanden geleden dat ik op een Rottterdams terras in gesprek raakte met Nele Mennes. Ken Nele al langer via haar zanglessen die ze altijd gaf in de Meet&Greet. Vanuit die tijd altijd contact gehouden en ook nadat ze vertrok uit de ruimte.Β Heb haar geholpen met opzetten van de website en soms spraken we of voor een kopje koffie.

Vanuit die samenwerking en mijn ervaring met dingen “regelen” kwam de vraag of ik haar niet met meer dingen kon helpen. Ze gaf aan dat ze tegen punt aanliep steeds minder creatief en steeds meer met randzaken bezig was. Een noodzakelijk kwaad natuurlijk want de “business” kant is nodig om creatieve kant te laten werken.

Ze was alleen benieuwd of ik haar niet op meer vlakken kon helpen en dan niet wat betreft hulp bij de website. Na een inventarisatie van de taken direct aan de slag gegaan. Wat technische zaken overgenomen en overleg met de locaties van komende voorstellingen. Was voor beide even wennen en nog even goeie weg vinden. Gisteren weer even update gedaan en takenlijstje gemaakt van punten.

Daarnaast even gekeken naar wat lopende zaken en mooie toekomstplannen.

Voor haar was de meeting ook mini evaluatie over hoe het was bevallen en dat was positief. Meer rust en focus gaat langzaam meer naar haar passie het creatieve stuk πŸ™‚

www.nelemennes.com